Ново чудо в традиционната медицина: Анатолии

Първият международен конгрес по традиционна и допълнителна медицина, който се проведе, за да осигури интеграцията на съвременната медицина и допълнителната медицина, привлече голямо внимание с национално и международно участие. Под егидата на председателството на Република Турция и в сътрудничество с Министерството на здравеопазването на Република Турция - Университет по здравни науки, се проведе панаир едновременно с участието на водещи компании в областта.

Конгрес по традиционна и допълваща медицина. Д-р İbrahim Adnan Saraçoğlu също участва с марката Prof Saraçoğlu, където представи продуктите, които разработи на пазара. Сарачоглу, който също подписва книгите си в района на панаира за посетителите и читателите на панаира, който проявява голям интерес както към излекуваните от него лекарства, така и към неговите книги, също направи презентация на конгреса със заглавие „Platanus Orientalis / Platanus Анатолий срещу калцификационен лист явор ".

Започвайки презентацията си, като казва, че ще даде информация, която да бъде чута за първи път, проф. Сарачоглу обясни важните ефекти от листата на явор, вид, който расте само в Беломорието на Анадола. Известен също като Occidentalis в САЩ, Orientalis в Азия и Анадола и за първи път проф. Подчертавайки, че важното за медицинската употреба на тези яворни листа, които са били разделени под името Anatolias от Saraçoğlu, е да се изчака самолетът да изсъхне на клона, Saraçoğlu заяви, че в противен случай растението няма да бъде достатъчно обозначено като токсичен ефект, калцификация и антидепресант.

Казвайки, че Orientalis е много ефективен при калциране, подагра и синдром на Post Manter, който ние наричаме PMS, проф. Сарачоглу продължи речта си по следния начин: "Аз съм първият човек, който представи на света въздействието на листа от явор върху калцификацията. Ибн-и Сина използва това растение външно като аналгетик срещу гърба, коляното и зъбобол, а също така направи каша като средство за премахване на отоци. Всяко растение е уникално. Има тайна. Не можете да получите желания резултат от него, без да разрешите тази тайна. Тук, ако можете да изолирате Methylobacterium Platani, който е уникален за самолетния лист, ще видите на какво е способен. Тази характеристика е открита случайно от южнокорейска научна група, докато прави проучване на околната среда. Накратко; a Когато мислите за събиране на растението, трябва да знаете бактериалната популация на това растение.

Той каза още защо е нарекъл Orientalis Anatolias: "Това е чинарът, който е уникален за Беломорието и расте там, където има борни мини. Тъй като знаем, че минералната структура на почвата променя вторичните метаболити, образувани върху листата." Саракоглу обясни, че това растение има противогъбичен ефект и антибиотично свойство, от друга страна; Той също така подчерта, че благодарение на съдържащата се в него молекула Диазолин влияе върху естрогенния хормон при жените, поради което е безценна благословия за жените в периода на менопаузата.

проф. Д-р Сарачоглу завърши речта си с добра новина: "Позволете ми да ви съобщя добри новини тук. В близко бъдеще в Анкара ще се отвори Националната ботаническа градина. 81 провинции, 181 университета, провинциални или областни дирекции по земеделие от всяка провинция се събират заедно с университет в собствената си провинция или област и те ще правят демонстрации в съответствие с генетичните си ресурси. Днес националната ботаника означава и национална медицина. Това е целта. Откриването на нова молекула ни кара да се гордеем. 3 хиляди растения означават 3 хиляди нови молекули. Нашата младеж е жадна за информация по този въпрос. Виждам я като събитие. "