What we do

ЗА НАС
Ние, 2D VIP EOOD, компания, регистрирана в Република България, седалище и адрес на управление: България / Гр.Пловдив, ЖП “Тракия” бул. С Освобождение №31 създадохме настоящата Политика за поверителност в съответствие с отговорността, която поемаме при обработката на лични данни, които събираме от вас или „вие“. Например събираме вашите лични данни за маркетингови и рекламни цели, профилиране, участие в игри, в нашите магазини или при подписване на договор за отдалечена продажба, доставка на поръчани продукти или регистрация и използване на нашия уебсайт. , организирани от нас промоции и лотарии, както и други цели, незабранени със закон. Тъй като сме в Европейския съюз,
Тази Политика за поверителност се отнася, но не е част от Общите условия на 2D VIP EOOD. Целта му е да обясни на потребителите какви лични данни обработваме в съответствие с Регламента и във връзка с изпълнението на нашите взаимни задължения, както и защо и как ги обработваме, включително кога личните данни трябва да бъдат разкрити на трети страни. Той също така предоставя информация за правата, които вие, нашите клиенти и нашите потребители имате във връзка с обработката на лични данни от 2D VIP EOOD.
Тази Политика за поверителност се отнася за лични данни, които 2D VIP EOOD събира и обработва във връзка с продуктите, предоставени от компанията. Не е валидно, когато потребителите посещават уебсайта на 2D VIP EOOD без регистрация. В такива случаи събирането и обработката на лични данни ще се извършва в съответствие с политиката за бисквитките.