Колагенова Напитка

Колагенова Напитка

Колагенова Напитка

142,82 лв.
Изчерпано количество
SKU
DGDD-URN-0021

Наименование : Колагенова напитка с вкус на манго / 10 х 50 мл

Състав : Риба треска ( рибения колаген, който използваме в продукта, е доставен от френската марка Naticol® Collagen Peptides, която е най-старият производител на колаген в Европа със 180 години опит в производството на колаген )Екстракт от манго, Натрошен екстракт от Миризлива върба, Годжи плодов прах, Екстракт от ориз, Пиперин.

Какво е колаген?

С напредването на възрастта капацитетът на организма да произвежда колаген намалява, като по този начин намалява количеството колаген в кожата, създава по-сух, набръчкан и по-малко еластичен външен вид. Колагенът обвива кожата ви като мрежа, помага да й се осигури твърдост, еластичност, влага и блясък, като осигурява сила срещу външни фактори и намалява ефекта на стареене на кожата.

Разликата между рибен и говежди колаген :

В изследванията на проф. Сарачоглу се споделя, че полученият от риби колаген е по-ценен за кожата, а говеждият колаген е по-ценен за здравето на костите и ставите. В рибния колаген, който е най-ефективен за кожата, метода на производство прилаган от проф.Сарачоглу, повишава качеството на продукта. 

Какво представлява Pro Collagen Mango®?

Pro Collagen Mango® се произвежда с помощта на технологията Synergene. В технологията Synergene, с лабораторни и клинични проучвания всеки компонент се тества по отделно и се включва във формулата, така че качеството им да е на най-високо ниво. Pro Collagen Mango е специално формулиран за здравето на кожата чрез добавяне на екстракт от манго, екстракт от ориз, екстракт от кози зърнастец и рибен колаген, които са доказани от научни изследвания.

Начин на употреба :

В кутията има 10-дневна доза.

  • Препоръчва се преди употреба, бутилката да се разклати и да се консумира по 1 бутилка (50 ml) от продукта дневно.
  • Препоръчително е да се консумира сутрин или вечер преди лягане, за да се увеличи ефекта му.
  • Препоръчва се дневната доза да се консумира редовно всеки ден по едно и също време.
  • Няма вкус или мирис на риба.

 Предупреждения :

  • Използването на продукта не се препоръчва за хора, които използват тежки антибиотици, антидепресанти и разредители на кръвта.
  • Употребата на този продукт при деца и бременни жени да се извършва след консултация с лекар или фармацевт.
  • Съхранявайте в оригиналната опаковка, на сухо и хладно място, далеч от слънчева светлина.
  • Не се препоръчва употребата му от хора алергични към мляко, яйца, рибни продукти.

**За по - подробна информация, моля свържете се с нас!