Mihr Натурален Слънцезащитен Крем

Mihr Натурален Слънцезащитен Крем

Mihr Натурален Слънцезащитен Крем

56,17 лв.
Изчерпано количество
SKU
KTGN-URN-0057

Съдържание:

Сок от листа на алое Барбаденсис, масло от семена на Helianthus Annuus, цинков оксид, каприлов / капринов триглицерид, Aqua, полиглицерил-3 оризови трици, цетеарилов алкохол, глицерин, полихидроксистеаринова киселина, захароза стеарат, бензилов алкохол, бензилов алкохол-алкохолна киселина Аморфна киселина, екстракт от корен Amor Konjac

Парабен, ГМО съставки не са включени.

Наличен е сертификат Etko Cosmos.

Препоръчано съдържание:

Алое Вера - Алое вера е вид растение лилия, което расте в сухи, тропически страни. Когато отрежете лист, ще намерите същество с огромно терапевтично богатство, което му позволява да оцелее дълги периоди на глад. Гелът от алое вера се използва от векове за изгаряния, порязвания, дермопатия, рани, порязвания, косопад и навяхвания. Алое Вера осигурява хидратация на кожата и също така помага на кожата да задържа влага. Безцветният и прозрачен гел съдържа впечатляващ набор от различни молекули: полизахариди, танини, стероиди, органични киселини, витамини, минерали и дори протеини. Традиционно се използва в страни от страната срещу изгаряния, слънчеви изгаряния, ожулвания, ухапвания от насекоми, порязвания, дермопатии, рани, пукнатини, косопад и навяхвания. Многократните приложения на алое вера успокояват сърбежа, паренето и болката. Ускорява заздравяването и създава моментален охлаждащ ефект.

Слънчогледово масло със студено пресоване - Съдържа високо съдържание на киселини Омега 9. Той е високоефективен овлажнител за кожата и помага за защита срещу свободните радикали. Той има значителен принос за здравето на кожата с витамините А, В, С, Е, желязо, калий и калций, които съдържа.

Amorphophallus Konjac - Основната съставка в корен Konjac е глюкоманан влакно, което съдържа голямо разнообразие от аминокиселини. Коренът на коняка е пълен с минерали като желязо, калий, фосфор и калций. Създава гладка и мека текстура на кожата чрез дълбоко почистване на порите на кожата. Подхранва и овлажнява кожата. Той помага за балансиране на нивото на pH на кожата (важно за поддържането на кожата ви безупречна!)

Как да използвам:

Нанесете 10 минути преди излагане на слънце. Препоръчителната доза за възрастни е 9 помпи (~ 9 g). Повторете, ако е необходимо. Количество, което трябва да се използва за бебета, е 3 помпи (~ 3 g).

Срок на годност преди отваряне: 1,5 години
Срок на годност след отваряне: 6 месеца

Предупреждения:

Пазете далеч от деца.

Подходящ е за употреба на всяка възраст, от 6-месечно бебе.
Моля, прегледайте изброените съставки, препоръчваме ви да не използвате продукта, ако имате известна алергия.

Не нанасяйте продукта около очите. Избягвайте контакт с очите, в случай на контакт с очите, изплакнете обилно с вода. Само за външна употреба.