Ние използваме бисквитки за да може сайта да функционира пълноценно. Спазвайки директивата за електронните комуникации изискваме Вашето съгласие за използването на бисквитки. Научете повече.
Паста от Глог и Грозде ( Шираз )
Наименование : Паста от Глог и Грозде ( Шираз ) / 300 гр
Състав : 60% глог + 40% грозде шираз.
Суровините използвани в пастата са придобити от района на Малатия, местност в Югоизточна Турция. Преработени са по методите на проф. Сарачоглу, без високотермична обработка, което гарантира тяхното високо качество.
Предупреждения :
- Винаги използвайте суха лъжица за консумацията на продукта!
- Не използвайте метални прибори!
- Не се препоръчва консумацията му при деца под 1 година.
- Употребата при диабетици не трябва да надвишава 1 чаена лъжичка.
- Може да се получи естествена кристализация.
- Съхранявайте в оригиналната опаковка, на сухо и хладно място, далеч от слънчева светлина!
- След отваряне на капачката да се съхранява в хладилник и да се консумира в рамките на 10 дни.
ПОЛЗИ
Анемия
Хронична умора
Разсейване
Препоръчва се като средство за подсилване на имунната система и устойчивостта на организма при пациенти с рак.
Състав: грозде Шираз
Подробности за суровината:
Суровината за този продукт се добива от лозята в Баталгази, Малатия.
Брикс съотношение: Брикс стойността не може да бъде изчислена поради производствената техника.
Ниво на pH: 4.3
Стойност на HMF: min; 2 макс; 35
Неотворен Срок на годност: 2 години
Срок на годност след отваряне на капака: Да се консумира в рамките на максимум 10 дни. Охладени
трябва да се съхраняват.
Внимание:
Препоръчва се за деца над една година и възрастни.
Натуралните хранителни добавки не заместват лекарствата.
Не трябва да се забравя, че натуралните хранителни добавки са полезни и подкрепящи.
Предупреждения:
Никога не поставяйте мокра лъжица или подобен материал в продукта.
Трябва да се съхранява на хладно и сухо място, далеч от светлина.
След отваряне на капака да се съхранява в хладилник.
След като капакът се отвори, бактериите в околната среда ще навлязат в буркана и
Тъй като степента на бактериална адхезия е по-висока върху повърхностите, тя може бързо да се влоши.
**За по - подробна информация, моля свържете се с нас!